ABAP Developer

Ansøg nu

ABAP Developer

Taler du flydende SAP med et bredt teknologisk fundament inden for ABAP udvikling? Og er du klar på at gribe muligheden for at arbejde med SAP cloud udvikling (BTP) i krydsfeltet mellem ERP-, Web- og Mobility-teknologier? Så er Trifork Smart Enterprise stedet for dig!

Full-time · Copenhagen, Denmark

Om os

Hos Trifork Smart Enterprise elsker vi mennesker, der elsker det, de laver. Hvis du – ligesom os – er drevet af en medfødt entusiasme for intuitive digitale løsninger, vil du føle dig hjemme med det samme.

Vi er et team bestående af 50 dedikerede medarbejdere i henholdsvis København, Århus og Barcelona, der udvikler innovative løsninger for både danske og internationale virksomheder. Vores projekter spænder bredt fra native iOS-apps, responsive webløsninger, til store komplekse applikationer på tværs af platforme. Forskellen på os og mange andre konsulenthuse er, at vi altid sætter brugeren i centrum og derved skaber synergi mellem IT, forretning og mennesker.

Du vil blive en vigtig del af et kompetent og sjovt team, der rummer faglige stærke kollegaer og mange sociale aktiviteter, herunder seminarer, hackathons, konferencer, fredagsbarer m.m. Vigtigst af alt, trives du i et åbensindet og sprælsk kontor, der formår at have et scale-up miljø på trods af at være ejet af en større koncern. 
Om dig 

Som person er du faglig ambitiøs, nysgerrig, proaktiv, og så har du lysten til at styrke dine kompetencer inden for SAP ABAP udvikling. Derudover er det ideelt hvis du; 

 • kommer med 3+ års praktisk erfaring med SAP ABAP udvikling og har arbejdet med tekniske komponenter som Gateway og/eller CDS
 • har et grundlæggende kendskab til SAPUI5, Fiori og/eller FioriElements
 • har et skarpt øje for funktionalitet og brugervenlighed og evner at agere som både udvikler og tekniskkonsulent i udviklingen af procesoptimerede SAP-løsninger 
 • evner at arbejde både selvstændigt og som en del af et team, samt har det fornødne overblik over softwareudviklingsbranchen til at kunne rådgive kunden, sparre med kolleger og udvikle innovative løsninger 
 • er flydende dansktalende og har professionelle arbejdsfærdigheder i engelsk – både i tale og skrift

  Vi tilbyder dig 

  Vi mener, at sand motivation kommer fra præstationer, personlig udvikling, arbejdsglæde og anerkendelse. Vores daglige arbejde er af den grund præget af en åbensindet, transparent og ærlig atmosfære. Derudover kan du forvente: 

  • Et inspirerende og socialt arbejdsmiljø i hjertet af København
  • Høj grad af indflydelse på vores arbejdskultur
  • Gode kolleger, fladt hierarki og en stærk familiefølelse
  • Masser af sociale- og faglige begivenheder 
  • Fleksibilitet og frihed til at balancere arbejdsliv og privatliv
  • Sund frokostordning i Food Club, pension og sundhedsforsikring
  • Løn efter kvalifikationer
  • Høj sparring med erfarne designere, udviklere m.fl. 

  Kort sagt, vi bekymrer os om to ting, 1) at være den bedst mulige arbejdsplads for vores medarbejdere, 2) at skabe fremragende digitale løsninger, der hjælper brugere og kunder mod deres mål.

  Det lyder som klichéer, og det er de måske også, men vi er seriøse omkring dem.

   Ansøg nu 

   Er det dig vi beskriver ovenfor? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. Ansættelse snarest muligt!

   Vores kontor befinder sig i hjertet af København, på Sortedam Dossering 3D, 2200 København N. 

   Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte: Sandro Cucarano, Head of SAP Technologies, på tlf.: +45 3168 3221, eller mail scu@trifork.com.