Agile Projectmanager

Apply now

Agile Projectmanager

Trifork Eindhoven is op zoek naar een Agile Projectmanager. Klanten en teams wenden zich tot jou om het agile proces stap voor stap te volgen. Je coacht je teams, brengt structuur aan en faciliteert en optimaliseert de processen.

Full-time · Netherlands

Jij bent

Wendbaar, accuraat en coachend, dat ben jij. Klanten en teams wenden zich tot jou om het agile proces stap voor stap te volgen. Je sprint van deelproject naar deelproject en remt regelmatig af om te checken of iedereen zich nog op de goede weg bevindt. Leren, bijsturen en projectbelangen borgen: door jouw managementstijl help je het team om te excelleren. En dat is wat de klant wil zien.

Agile werken zit dan ook in jouw vezels. Ook de verschillende aspecten van digitale projecten hebben voor jou geen geheimen. Jij zorgt ervoor dat de afgesproken oplossingen worden geleverd. Je coacht je teams, brengt structuur aan en faciliteert en optimaliseert de processen. Zo borg je dat de requirements worden verzameld, dat de acceptatietest met vlag en wimpel wordt gehaald en sta je startklaar bij de go-live. Je koerst de klant en het team van start naar finish!

Als Agile Projectmanager weet jij dat je grote uitdagingen altijd samen overwint. En dat je de beste resultaten behaalt als je een groep excellente vakspecialisten tot een team weet te smeden. Een nauwe samenwerking met strategen, datascientists, software-engineers, software-architects en front-end ontwikkelaars is voor jou dan ook een feestje. Samen ontwikkelen jullie voortdurend vernieuwende oplossingen voor topmerken, zoals slimme fietsen, zelflerende drones en augmented reality-toepassingen voor de zorg.

Daarnaast ben je open en duidelijk in je communicatie met klanten. Je bent proactief, je durft kritisch te zijn en je bewaakt je prioriteiten goed. De scope, budget en doelstellingen heb je altijd scherp in het vizier.

Enthousiast geworden? Plan hieronder een kennismaking in!

Houd samen met het team alle ballen in de lucht

Jij hebt

 • HBO/WO werk- en denkniveau, aangevuld met Agile certificeringen;
 • Ervaring met het borgen van innovatieve digitale projecten van A tot Z;
 • Ervaring met excelleren van multidisciplinaire teams d.m.v. coachend leiderschap;
 • Aantoonbare ervaring met Agile-methodes (Kanban, Scrum, XP, Lean startup);
 • Een sterk begrip van projectmanagementmethodieken met Scrum in het bijzonder;
 • Een teamspirit en bent een gangmaker;
 • De drive om commerciële kansen tijdens projecten te identificeren en te verzilveren.

Dit is bij ons heel normaal

 • Uitstekend salaris gebaseerd op kennis en ervaring en bedrijfspensioenregeling;
 • Zeer ervaren en enthousiaste teams met drive voor kwaliteit;
 • Trainingen in jouw expertisegebied van jaarlijks €1.000 zonder studieovereenkomst;
 • Jaarlijkse deelnemen aan een (digitaal) event naar keuze;
 • Nieuwste MacBook Pro of Dell XPS, inclusief jouw favoriete randapparatuur en extra scherm;
 • Projecten vanaf locatie Eindhoven, dus geen detachering;
 • Modern management met vrijheid en creativiteit;
 • Vijfentwintig vakantiedagen en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen;
 • Mogelijkheid om twee keer per week thuis te werken, ook in normale tijden;
 • Dagelijks verzorgde lunch op kosten van Trifork.


Over Trifork

Trifork helpt bedrijven door technologie slim, verantwoord en ongecompliceerd te maken. Onze oplossingen maken verandering mogelijk en stellen onze klanten in staat om het leven van eindgebruikers eenvoudiger te maken. We bouwen niet alleen krachtige technologie; we transformeren technologie in waarde.

We bereiken toegevoegde waarde met een gestructureerd innovatieproces. Dit doen wij door behoeften en wensen te vertalen naar de juiste propositie. Deze proposities worden gerealiseerd met slimme technologie, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Trifork biedt oplossingen op maat gebaseerd op Artificial Intelligence, Internet of Things, Drones en Conversational Interfaces.

Ons kantoor vind je in het dynamische Strijp-S district in Eindhoven. Inspirerend en vooruitstrevend, daar voelen wij ons thuis. Onze maatwerk oplossingen gebruiken we op kunstmatige intelligentie, drones, Internet of Things en Conversational Interfaces. Daarmee inspireren en ondersteunen we onze klanten bij het behalen van business doelen en resultaten.

Ons team bestaat uit inhoudelijke specialisten, die stuk voor stuk het verschil willen maken met technologie. Samen werken we aan innovatieve projecten met geavanceerde state-of-the-art technologieën voor klanten als Gazelle, The New Motion, Amadeus en CZ. We nemen onze doelen serieus, en doen dat op een enthousiaste en gedreven manier. Met beide voeten stevig op de grond.

Klinkt goed?

Laat dan wat van je horen!