Operations Consultant

Ansøg nu

Driftskonsulent

Har du drifts-knowhow og erfaring med opsætning, drift og vedligehold af IT-systemer? Og vil du være med til at holde dansk sundheds-IT og forretningskritiske systemer for både små og store private virksomheder kørende?

Full-time · Aalborg, Denmark

Måske kender du os allerede, måske gør du ikke. For en god ordens skyld vil vi kort introducere os selv. 

Vi er Netic, og vi er en del af Trifork Familien. Vi er en it-driftsvirksomhed, der foruden drift og hosting er specialiseret i cloud, Kubernetes og it-sikkerhed. Fra vores hovedkontor i Aalborg og afdelinger i Aarhus og København hjælper vores mere end 130 medarbejdere dagligt Netics kunder med håndtering af kritiske it-løsninger.

Om stillingen

Som driftskonsulent i Netics Operations Team vil du arbejde bredt på både kundevendte og interne opgaver. Der vil være opgaver inden for mange forskellige IT-discipliner med fokus på vedligehold og udbygning af IT-systemer. Derfor har vi hos Netic brug for både brede driftsprofiler, der har interesse for og kan lidt af hvert, og de smalle driftsprofiler der trives med at gå i dybden med ét fagområde eller én opgavetype.

Til stillingen som driftskonsulent søger vi kandidater, der har solid erfaring med opsætning, drift og vedligehold af de systemer, vi anvender hos Netic. Så kan du nikke genkendende til blot 3-4 af nedenstående fagområder, vil vi meget gerne høre fra dig:

Microsoft Windows Server, Ubuntu, RedHat, Oracle Sparc/Solaris, Dell, Cisco Nexus ASA FTD, Fortinet Fortigate, VMware, OpenStack, Rancher, Kubernetes, Docker, Jboss, Tomcat, Apache, Python, Shell Scripting, Ansible, Puppet, Jenkins, Splunk, Humio.

Vi søger flere spændende profiler til vores Operations Team. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer/uge med arbejdssted på vores hovedkontor i Aalborg, og med mulighed for hjemmearbejde. Tiltrædelsesdatoen aftaler vi i fællesskab. 

Det er ideelt, hvis...

  • Du har minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling.

  • Du er uddannet Datatekniker eller har en lignende uddannelse.

  • Du har praktisk erfaring med 3-4 af ovenstående fagområder.

  • Du evner at samarbejde tæt med både kollegaer og kunder, og du kan kommunikere IT-faglige problemstillinger i øjenhøjde.

Som vores nye kollega søger vi dig, der...

  • Kan bevare overblikket i en hverdag med højt tempo og mange forskellige opgaver.
  • Trives med rutineopgaver, men løser også gerne nye og måske mere udfordrende opgaver.
  • Er løsningsorienteret, og du slipper derfor ikke en opgave, før eventuelle problematikker er løst.
  • Intet har imod at spørge dine kollegaer til råds, og du giver også gerne selv en hånd med, hvor der er behov for det.


Som Driftskonsulent hos Netic får du

Hos Netic er medarbejdernes faglige udvikling og interesse omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Vi arbejder selvfølgelig for at levere de bedste løsninger til vores kunder, men vi ønsker at gøre det på en måde, der sikrer vores kollegaers faglige udvikling.

Det vil sige, at du som medarbejder hos Netic har mulighed for at deltage på de kurser, konferencer og events, der er interessante for dig, eller tage den certificering, som du så længe har tænkt på. Det lyder måske som en kliché, og det er det nok også, men vi mener det nu alligevel.

Du vil som medarbejder hos Netic også få del i vores medarbejdergoder, der blandt andet dækker over en sund og nærende frokostordning og øvrig forplejning, årlig sommerfest og julefrokost, sundhedsforsikring, tandlægeforsikring, tøjordning og meget andet.

På den sociale side har vi en aktiv personaleforening, der tit arrangerer fede arrangementer, hvor humøret er helt i top. Alt lige fra VIP-arrangement på Nibe Festival til lerdueskydning, vandski og lan parties. Og så er vi så heldige at have et positivt og inkluderende miljø i blandt kollegaer, og her er der plads til alle.

Vil du være en del af Netic?

Hvis du tænker, der er et match mellem din profil og stillingen, så send os din ansøgning og dit CV. Vi søger flere forskellige og spændende profiler, og derfor har vi ingen officiel ansøgningsfrist. Men jo før du får det skippet afsted, jo bedre.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Lasse Christmann, Chief Technology Officer, på tlf. +45 4024 2957.

Samtaler afholdes på vores kontor på Alfred Nobels Vej 25, 9220 Aalborg Ø.  

Bliv en del af Netic og vær med til at skabe rammerne for Danmarks digitalisering.

www.netic.dk