Erfaren Android/Kotlin mobil-udvikler

Ansøg nu

Erfaren Android/Kotlin mobil-udvikler

Med mange spændende og nye projekter på vej, leder vi efter passionerede og dygtige softwareudviklere til vores dynamiske og voksende team i Aarhus C. Bliv den næste Software Pilot i Trifork.

Full-time · Denmark

Om jobbet og teamet

Som Android-udvikler hos Trifork, vil du blive en del af et agilt og meget talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt. Du vil komme til at arbejde med mange spændende projekter, i stedet for at arbejde med det samme projekt, år efter år. Det er derfor vigtigt at du elsker at få nye udfordringer. Du vil komme til at arbejde med forskellige apps som vi udvikler og vedligeholder for og sammen med vores kunder. Med din faglighed vil du kunne påvirke løsningerne, om det så er en bedre teknologi, arkitektur, en ny feature eller bedre UX.

Vi ansætter ikke efter en præcis stilling eller opgave, men efter de rigtige mennesker og faglige kvalifikationer. Derfor kan vi tilbyde en fantastisk arbejdsplads, med plads til udvikling i en uformel og fagligt stærk arbejdskultur.

I Aarhus C brænder vi for at sætte slutkunden i centrum og give kunden lækre og gennemtænkte brugergrænseflader. Vi arbejder agilt i cross-functional teams. Vi elsker cloud-løsninger uanset om det er Google, Azure eller AWS. 

Vores kunder spænder vidt fra veletablerede firmaer som vi hjælper med skabe forretningsværdi via ny teknologi, til små startups hvor vi agerer både teknisk- og produktudviklings-partner. 

Se en kort video om jobbet og kontoret her.

Oplev en uformel og fagligt stærk arbejdskultur

Om dig

Du brænder for teknologi og er nysgerrig efter ny viden. Du har nogle års praktisk erfaring med native Android udvikling. Det er vigtigt, at du går op i dit håndværk, og at du har principper omkring din softwareudvikling. Du er en teamplayer som værdsætter integritet og ærlighed. Du er ikke altid fristet af "den hurtige løsning", men forstår at tænke både arkitektur og design ind i et løsningsforslag.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være datalog, ingeniør eller lignende. Det forventes, at du aktivt udvikler din viden og løbende flytter dit faglige niveau. Du skal være god til at drive dig selv og være opsøgende.

Du vil indgå i et team med erfarne udviklere, hvor vi arbejder med nogle af de mest spændende projekter indenfor native Android udvikling.

Vi forventer, at du har:

 • Solid programmeringserfaring

 • Erfaring med software udvikling med native Android udvikling.
 • Har erfaring med Kotlin og Java

 • En holdning til softwarearkitektur i mobile applikationer

 • Forståelse for sikkerhed

 • Forståelse for UX og design

Hvad vi tilbyder:

Vores daglige arbejde er karakteriseret af en åben og ærlig atmosfære, og vi sætter fokus på at skabe et fagligt udfordrende men også sjovt arbejdsmiljø. Fx har vi løbende tech-demos, hvor vi ser på ny teknologi, sociale arrangementer om aftenen hvor vi hygger og spiser noget god mad. 
Vi arbejder i agile multifunktionelle teams med et fokus på pair-programming og tæt samarbejde med vores kunder. Professionel sparring er vigtigt for os, og derfor har du altid en kollega med på din opgave.

Efter de første få måneder du er startet hos Trifork, vil du blive inviteret på vores "Family Training" med vores grundlægger og CEO sammen med andre nye kollegaer fra Trifork kontorer rundt om i verden. Family Training foregår som regel i vores eget Casa Maria på Mallorca.

Ingen konsulenter, men en betroet teknologisk partner

I Trifork har vi ikke en klassisk konsulentmodel, hvor vi ansætter dig og sender dig alene til kundens adresse. Vi positionerer os selv med vores kunder som en betroet teknologisk partner, og har en arbejdsmodel der fokuserer på at holde vores udviklere sammen som et team, der primært arbejder fra vores egne kontorer.

Ikke mere end 42 mennesker på kontoret

Hvorfor, spørger du så? Vi ønsker at sikre at et kontor ikke bliver for stort, så du altid ved hvem du sidder ved siden af. Ved ikke at have for store kontorer, sikrer vi at have en uformel og afslappet kultur, hvor alle kender hinanden. Trifork føles som at arbejde i en lille virksomhed. Det skaber et stærkt og samarbejdsvenligt miljø, hvor teams der arbejder på forskellige projekter, altid deler viden med hinanden. 

Derudover tilbyder vi:

 • Trifork Hackerdays - to gange om året tager vi væk fra vores kontor, for at dykke ned i helt nye og spændende teknologier (se videoen nedenfor)
 • GOTO Konference - hvert år tager vi på GOTO konference og lærer om super trends og state-of-the-art teknologier
 • Uformelt arbejdsmiljø og højt humør
 • Scrum Certificering
 • Mulighed for at bruge de nyeste teknologier i dine projekter
 • Årlig strategitur med fokus på team building og virksomhedskultur. De senere år tæller Mallorca, Montgenevre, Zell am See, Harzen, Zürich
 • Lækker frokostordning i vores kantine
 • Friskværnet italiensk kaffe fra vores fine kaffemaskine
 • Macbook Pro eller high-end Dell, og telefon efter eget valg
 • For mere information, kontakt venligst Jens Peter Hedegård, jph@trifork.com 

Vi håber på at jobbet og Trifork lyder spændende, og vi ser frem til at modtage din ansøgning. For at behandle din ansøgning så hurtigt som muligt, vil vi opfordre dig til at du i din ansøgning adresserer de forventninger vi har til dig.