Full Stack Softwaretalent - Aalborg

Ansøg nu

Full Stack Softwaretalent

Trifork Aalborg søger softwaretalenter

Udviklere med 2-3 års erfaring som hos Trifork kan tage næste skridt. Sammen skaber vi jobbet til dig med det rette mix af nye teknologier, ansvar og gode kollegaer.FULL-TIME · DENMARK

Trifork Aalborg søger softwaretalenter

Trifork Aalborg er etableret for 3 år siden. Vi er vokset fra 2 til 20 medarbejdere og ønsker at fortsætte denne udvikling - det kræver vi får DIG på holdet!

Du er et softwaretalent og har allerede arbejdet med software i et par år med succes, men i rammerne hos Trifork vil dit talent konstant udvikles da du udfordres i nye projekter med forskellige nye teknologier. 

Du bliver en del af et agilt team, hvor det faglige niveau er i top og dine kollegaer deler deres viden fra dag 1. Opgaverne varierer, så det er vigtigt, at du er omstillingsparat, og elsker at få nye udfordringer. 

Vi ansætter ikke efter en præcis stilling eller opgave, men efter de rigtige mennesker og kompetencer. Lige nu er vi på jagt efter nogle yngre udviklere, der kan vokse sammen med Trifork. 

Vi arbejder for flere store kunder i Aalborg samt nogle mindre kunder, hvor vi agerer både teknisk og produktudviklingspartner.

Oplev en uformel og faglig stærk arbejdskultur

Om dig

Du brænder for teknologi og er nysgerrig efter ny viden. Hvis du samtidig er pragmatisk og får udrettet noget, så er vi godt på vej. Du har nogle års praktisk erfaring med udvikling og går op i dit håndværk. Du er ikke altid fristet af "den hurtige løsning", men forstår at tænke både arkitektur og design ind i et løsningsforslag.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være datalog, softwareingeniør eller lignende. Det forventes, at du har lyst til at udvikle din viden og løbende flytter dit faglige niveau. Du skal være god til at drive dig selv og være opsøgende og initiativrig. 

Du vil indgå i et team med erfarne udviklere, hvor vi arbejder med nogle af de mest spændende projekter indenfor f.eks. Cloud (primært AWS & Azure), API gateways, Sikkerhed, Webstack, Mobile apps, Microservices, Docker, Big Data, Kafka, Flink og Elastic, Machine Learning og meget andet.

Vi forventer, at du har:

 • Solid programmeringserfaring og interesse

 • Min. 2 års erhvervserfaring og gerne indenfor nogle af områderne herover
 • Evne og vilje til at være med til at udvikle Trifork Aalborg

 • Erfaring med Agil udvikling, Tools og Continuous Delivery

 • Et vist niveau i bordfodbold

 • Behersker dansk og engelsk på højt niveau

Hvad vi tilbyder:

Vores daglige arbejde er karakteriseret af en åben og ærlig atmosfære, og vi sætter fokus på at skabe et fagligt udfordrende men også sjovt arbejdsmiljø. Fx har vi løbende tech-demos, hvor vi ser på ny teknologi, sociale arrangementer om aftenen hvor vi hygger og spiser noget god mad

Efter de første få måneder du er startet ved Trifork, vil du blive inviteret på vores "Family Training" med vores grundlægger og CEO sammen med andre nye kollegaer fra Trifork kontorer rundt om i verden. Family Training foregår som regel i vores eget Casa Maria på Mallorca.

Ikke mere end 42 mennesker på kontoret

Hvorfor? Vi ønsker at sikre at et kontor ikke bliver for stort, så du altid ved hvem du sidder ved siden af. Ved ikke at have for store kontorer, sikrer vi at have en uformel og afslappende kultur, hvor alle kender hinanden. Trifork føles som at arbejde i en lille virksomhed. Det skaber et stærkt og samarbejdsvenligt miljø, hvor teams der arbejder på forskellige projekter, altid deler viden med hinanden. 

Samtidig er vi mere end 600 kollegaer i Trifork Group, så vi er både små og store. Det er også med til at gøre Trifork til en god og spændende arbejdsplads.

Derudover tilbyder vi:

 • Mulighed for at bruge de nyeste teknologier i dine projekter
 • Trifork Hackerdays - vi tager væk i sommerhus, for at dykke ned i helt nye og spændende teknologier (se videoen nedenfor)
 • Uformelt arbejdsmiljø og højt humør. Godt arbejdsmiljø og sundhedsforsikring.
 • GOTO Konference - hvert år tager vi på GOTO konference og lærer om super trends og state of the art teknologier
 • Årlig strategitur til enten Mallorca, Montgenevre, Harzen eller Zurich

 • Macbook Pro/high-end Dell og telefon efter eget valg
 • Scrum Certificering og meget andet

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vi opfordrer dig til at adressere de forventninger vi har til dig i din ansøgning.