Marketing Specialist

Apply now

Marketing Specialist

Trifork Eindhoven is op zoek naar een Marketing Specialist, die helpt om de strategische positie van Trifork nóg verder op de kaart te zetten. Heb jij een passie voor marketing en communicatie? Ben jij actiegericht en weet je hoe het maximale eruit kunt halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Full-time / Part-time · Eindhoven

Jij bent

Als Marketing Specialist ben je creatief, flexibel en heb je een vlotte pen. Je denkt na over de kansen en ontwikkelingen, om zo voor klanten en medewerkers nog aantrekkelijker te zijn. Samen met de Marketing Manager begeleid je het hele proces rondom content publicaties zoals artikelen, customer reference cases en andere publicaties. Je houdt je onder andere bezig met leadgeneratie, social media marketing, events en campagnes. Dit doe je uiteraard op een enthousiaste en gedreven manier.

Samenwerking is voor ons én voor jou een sleutelwoord. Je floreert in dynamiek en je vindt dat je grote uitdagingen altijd samen overwint (en viert!). Onze in-house teams bestaan uit streetwise professionals met verschillende specialisaties. Zo werk je onder andere samen met de directie, strategen, designers en techneuten.

In teams werken we voortdurend aan robuuste en vernieuwende oplossingen voor topmerken. Zo werkt het ene team aan slimme fietsen, stort het andere zich op augmented reality-toepassingen in de zorg en gaat weer een ander team los op zelflerende drones. Altijd innoverend, altijd agile.

Enthousiast geworden? Plan hieronder een kennismaking in!

"Grote uitdagingen overwin je altijd samen"

Jij hebt

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met IT;
 • Uitstekende communicatieve en probleemoplossende vaardigheden met een hoog niveau van emotionele intelligentie en nieuwsgierigheid;
 • Oog voor detail;
 • Een netwerk dat je kunt aanspreken om kansen te creëren;
 • Een flexibele houding en bent in staat om met veranderende en complexe omstandigheden om te gaan.

Dit is bij ons heel normaal

 • Uitstekend salaris gebaseerd op kennis en ervaring en bedrijfspensioenregeling;
 • Zeer ervaren en enthousiaste teams met drive voor kwaliteit;
 • Trainingen in jouw expertisegebied van jaarlijks €1.000 zonder studieovereenkomst;
 • Jaarlijkse deelnemen aan een (digitaal) event naar keuze;
 • Nieuwste MacBook Pro of Dell XPS, inclusief jouw favoriete randapparatuur en extra scherm;
 • Projecten vanaf locatie Eindhoven, dus geen detachering;
 • Modern management met vrijheid en creativiteit;
 • Vijfentwintig vakantiedagen en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen;
 • Mogelijkheid om twee keer per week thuis te werken, ook in normale tijden;
 • Dagelijks verzorgde lunch op kosten van Trifork.


Over Trifork

Trifork helpt bedrijven door technologie slim, verantwoord en ongecompliceerd te maken. Onze oplossingen maken verandering mogelijk en stellen onze klanten in staat om het leven van eindgebruikers eenvoudiger te maken. We bouwen niet alleen krachtige technologie; we transformeren technologie in waarde.

We bereiken toegevoegde waarde met een gestructureerd innovatieproces. Dit doen wij door behoeften en wensen te vertalen naar de juiste propositie. Deze proposities worden gerealiseerd met slimme technologie, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Trifork biedt oplossingen op maat gebaseerd op Artificial Intelligence, Internet of Things, Drones en Conversational Interfaces.

Ons kantoor vind je in het dynamische Strijp-S district in Eindhoven. Inspirerend en vooruitstrevend, daar voelen wij ons thuis. Onze maatwerk oplossingen gebruiken we op kunstmatige intelligentie, drones, Internet of Things en Conversational Interfaces. Daarmee inspireren en ondersteunen we onze klanten bij het behalen van business doelen en resultaten.

Ons team bestaat uit inhoudelijke specialisten, die stuk voor stuk het verschil willen maken met technologie. Samen werken we aan innovatieve projecten met geavanceerde state-of-the-art technologieën voor klanten als Gazelle, The New Motion, Amadeus en CZ. We nemen onze doelen serieus, en doen dat op een enthousiaste en gedreven manier. Met beide voeten stevig op de grond.

Klinkt goed?

Laat dan wat van je horen!