Senior Software Engineer

Ansøg nu

Senior Software Engineer

Vil du være en del af Danmarks stærkeste team, når det kommer til at udtænke og levere verdensomspændende løsninger i krydsfeltet mellem ERP-, Web- og Mobility-teknologier? Så er du måske vores nye kollega!

Full-time · Copenhagen, Denmark

Om os

Hos Trifork Smart Enterprise elsker vi mennesker, der elsker det, de laver. Hvis du – ligesom os – er drevet af en medfødt entusiasme for intuitive digitale løsninger, vil du føle dig hjemme med det samme.

Vi er et team bestående af 50 dedikerede medarbejdere i henholdsvis København, Århus og Barcelona, der udvikler innovative løsninger for både danske og internationale virksomheder. Vores projekter spænder bredt fra native iOS-apps, responsive webløsninger til store komplekse applikationer på tværs af platforme. Forskellen på os og mange andre konsulenthuse er, at vi altid sætter brugeren i centrum og derved skaber synergi mellem IT, forretning og mennesker.

Du vil blive en vigtig del af et kompetent og - hvis vi selv skal sige det - sjovt projektteam, der former projekter tværfunktionelt baseret på Scrum. Du vil blive en del af en dynamisk virksomhed i vækst, med faglige stærke kollegaer og mange sociale aktiviteter, herunder seminarer, hackathons, konferencer, fredagsbarer m.m. Og så er det kun en fordel, hvis du har et grundlæggende kendskab til SAP.

Men vigtigst af alt, trives du i et åbensindet og sprælsk kontor, der formår at have en scale-up kultur, på trods af, at være ejet af en større koncern. 
Om dig 

Som person er du serviceminded, pligtopfyldende, kvalitets- og detaljeorienteret. Du trives i et arbejde, hvor du har mulighed for at være proaktiv, og så får du tingene til at ske. Derudover er det ideelt hvis du; 

 • har erfaring med frontend-sprog som Javascript, Typescript, Angular, og evt. sprog som Java, Python, SpringBoot, MS-SQL, Microsoft DevOps, Service arkitektur el. andet. 
 • allerede arbejder i et konsulenthus, eller i en større intern IT-afdeling som Engineer/Tech-Lead, med lyst til kundekontakt
 • drives af at arbejde med tunge dataløsninger og integrationer 
 • evner at tilegne dig ny teknologi, metodik og værktøj meget hurtigt, og har det fornødne overblik over softwareudviklingsbranchen til at kunne rådgive kunden, sparre med kolleger og udvikle innovative løsninger 
 • tidligere har arbejdet struktureret med leverancer og kvalitetssikring
 • har erfaring med agile udviklingsmetoder som f.eks. Scrum
 • evner at arbejde både selvstændigt og som en del af et team
 • er flydende dansktalende og har professionelle arbejdsfærdigheder i engelsk – både i tale og skrift

  Vi tilbyder dig 

  Vi mener, at sand motivation kommer fra præstationer, personlig udvikling, arbejdsglæde og anerkendelse. Vores daglige arbejde er af den grund præget af en åbensindet, transparent og ærlig atmosfære. Du kan forvente: 

  • Et inspirerende og socialt arbejdsmiljø i hjertet af København
  • Høj grad af indflydelse på vores arbejdskultur
  • Gode kolleger, fladt hierarki og en stærk familiefølelse
  • Masser af sociale- og faglige begivenheder 
  • Fleksibilitet og frihed til at balancere arbejdsliv og privatliv
  • Sund frokostordning, pension og sundhedsforsikring
  • Løn efter kvalifikationer
  • Sparring med erfarne designere og udviklere

  Kort sagt, vi bekymrer os om to ting, 1) at være den bedst mulige arbejdsplads for vores medarbejdere, 2) at skabe fremragende digitale løsninger, der hjælper brugere og kunder mod deres mål.

  Det lyder som klichéer, og det er de måske også, men vi er seriøse omkring dem.

   Ansøg nu 

   Er det dig vi beskriver ovenfor? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. Ansættelse snarest muligt!

   Vores kontor befinder sig i hjertet af København, lige ved søerne, på Sortedam Dossering 3D.

   Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte: Michael Thøgersen, Head of Mobility, på tlf.: +45 2160 7133, eller mail mtg@trifork.com eller Lars Kazak-Andersson, på tlf.: +45 3011 0370, eller mail lka@trifork.com.