Senior Softwareudvikler indenfor Machine Learning

Apply now

Senior Softwareudvikler indenfor Machine Learning

Føler du, at du er én af branchens bedste, eller vil du gerne være det?

Og vil du indgå i et team med nogle af branchens dygtigste og mest engagerede udviklere?

Som softwareudvikler hos Trifork deltager du i et agilt udviklingsteam med et meget højt fagligt niveau, hvor du bliver en del af hele udviklingsprocessen. Er du dygtig til programmering med speciale indenfor Machine Learning, data science samt en eller flere cognitive cloud API´er. Så er det måske dig, vi leder efter!

Om Jobbet

Dette er jobbet for dig, som brænder for teknologi og er nysgerrig efter ny viden. Det forudsætter, at du har flere års erfaring med Machine Learning, data science og AI – meget gerne på praktisk niveau med rigtige kunder. Jobbet lægger op til en udadvendt person, som kan lide at formidle sin tekniske viden til andre - tekniske og ikke-tekniske modtagere. Vi går op i, at du går op i dit håndværk, og at du har principper omkring din softwareudvikling. Du bliver ikke fristet af den hurtige løsning, men forstår at tænke både arkitektur og design ind i et løsningsforslag.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være datalog, ingeniør eller lignende. Det forventes, at du aktivt udvikler din viden og løbende flytter dit faglige niveau. Du skal være god til at drive dig selv og være opsøgende. Det er vigtigt, at du er i stand til at gå i dialog med vores kunder og tør tage nye udfordringer.

Du vil indgå i et team med erfarne udviklere, hvor vi arbejder med nogle af de mest spændende projekter indenfor f.eks. Machine Learning, Cloud løsninger, Microservices, Docker, NoSQL, IoT, Blockchain, Mobile Apps/mobile Webstack og meget andet – afhængigt af dine kompetencer og interesser.

Om dig

Har solid programmeringserfaring herunder et bredt og dybdegående kendskab til flere af følgende: Python, .SciKit-Learn, Keras, TensorFlow, Google Developer Cloud, IBM Watson, Microsoft Cognitive Sciences eller lignende

 • Elsker at arbejde agilt
 • Har stor interesse i arkitektur- og design-patterns
 • Konstant fornyer din viden
 • Hvis du har erfaring med én eller flere af følgende: .NET, Java, Scala, iOS, Android, HTML5 (gerne Angular eller React) vil det være en klar fordel.
 • Er udadvendt og en god formidler af viden

Vi tilbyder

En sjov og varieret dagligdag. Et udfordrende job i en dynamisk organisation med flad struktur. Vi arbejder i agile teams med fokus på tæt samarbejde med kunderne. Faglig sparring er vigtig for os, og derfor har vi som udgangspunkt minimum 2 udviklere pr. projekt. Som ny i Trifork har du fra dag 1 tilknyttet en kollega, som guider dig igennem den første tid. Desuden vil du inden for de første par måneder deltage i New Hire Training med andre nye kollegaer fra Trifork kontorer rundt om i verden.

Derudover tilbyder vi:

 • Trifork Hackerdays – mulighed for at dykke ned i teknologier og projekter efter eget valg
 • GOTO konference and GOTO Nights – mulighed for at dykke ned i teknologier og projekter efter eget valg
 • Scrum certificering
 • Årlig strategi-tur med fokus på teambuilding og firmakultur
 • Central beliggende kontor midt i Aarhus tæt på offentlig transport eller mulighed for parkering
 • Frokostordning
 • Laptop, smartphone og bredbånd
 • For mere information, kontakt venligst Allan Sørensen: aso@trifork.com