Technical Team Lead for Operations

Ansøg nu

Teknisk Team Lead til Operations

Har du stærke IT-faglige kompetencer med nogle års erfaring og lysten til at udfordre dig selv inden for ledelse, imens du stadig er tæt på teknikken? 

Full-time · Aalborg, Denmark

Måske kender du os allerede, måske gør du ikke. For en god ordens skyld vil vi kort introducere os selv. 

Vi er Netic, og vi er en del af Trifork Familien. Vi er en IT-driftsvirksomhed, der foruden IT-drift og hosting er specialiseret i Cloud, Kubernetes og IT-sikkerhed. Fra vores hovedkontor i Aalborg og afdelinger i Aarhus og København hjælper vores mere end 140 medarbejdere dagligt Netics kunder med håndtering af kritiske IT-løsninger.

I den forbindelse søger Netic en Teknisk Team Lead til Operations, som ud over at være med til at lede medarbejderne i teamet, også gerne vil have hænderne i teknikken.

Team Lead til Operations

Netic Operations er en driftsafdeling bestående af 30 medarbejdere, som holder driften af forretningskritiske IT-systemer kørende hos både offentlige og private kunder. Her vil du stå i spidsen for et af vores driftsteams bestående af 6-9 medarbejdere, hvor du sammen med dit team vil have ansvaret som teknisk lead for bestemte fokusområder og dermed skulle hjælpe med rådgivning, arkitektur og teknik for at være med til at sikre en stabil drift.

Som en del af Operations vil du indgå i et større læringsmiljø, hvor fokus på vidensdeling, samarbejde, trivsel og ikke mindst et godt arbejdsmiljø er i højsædet.

Eksempler på arbejdsopgaver

 • Koordinering og prioritering af opgaver internt i teamet og mellem andre specialist teams
 • Daglig personaleledelse med fokus på trivsel og udvikling i teamet
 • Agere teknisk lead for bestemte fokusområder
 • Rådgivning og sparring både til eksisterende systemer og nye løsninger
 • Optimering og automatisering af driftsrutiner
 • Dagligt systemarbejde med teknologier som Linux, Windows, VMware, Docker, Shell Scripting, Ansible osv.
 • Patch management, change management, kapacitetsstyring, løbende statusmøder

Du vil få arbejdsplads på vores hovedkontor i Aalborg, og hvis du ønsker det, er hjemmearbejdsdage også en mulighed. Tiltrædelsesdato er hurtigst muligt.

Hvem er du?

Du har erfaring med drift af komplekse systemer og anser dig selv som en alsidig generalist. Du har ikke nødvendigvis dybdegående specialistviden, men derimod et bredt kendskab til de mange platforme og værktøjer, der er i IT-branchen.

Du ser rollen som Team Lead som næste skridt i din karriere og muligheden for at videreudvikle din interesse og kompetencer indenfor personaleledelse, hvor Netic nok skal sørge for god oplæring, samtidigt med at du har teknikken på tæt hold.

Vi ser gerne, at...

 • Du har en IT-faglig uddannelse som f.eks. datatekniker eller lignende.
 • Du har minimum 5 års erfaring som senior IT-konsulent eller tekniker.
 • Du har en stor teknisk indsigt, er løsningsorienteret og arbejder struktureret.
 • Du har tålmodighed og formår at bevare overblikket, selv med mange bolde i luften.
 • Du har kendskab til ITIL processer eller lyst til at lære det.
 • Du har lyst til at være i et læringsmiljø, hvor du kan lære fra dig.
 • Du kan kommunikere på både dansk og engelsk.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos Netic er medarbejdernes faglige udvikling og interesse omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Vi arbejder selvfølgelig for at levere de bedste løsninger til vores kunder, men vi ønsker at gøre det på en måde, der sikrer vores kollegaers faglige udvikling. Det vil sige, at du som medarbejder hos Netic har mulighed for at deltage på de kurser, konferencer og events, der er interessante for dig, eller tage den certificering, som du så længe har tænkt på. Det lyder måske som en kliché, og det er det nok også, men vi mener det nu alligevel.

Du vil som medarbejder hos Netic også få del i vores medarbejdergoder, der blandt andet dækker over en sund og nærende frokostordning og øvrig forplejning, årlig sommerfest og julefrokost, sundhedsforsikring, tandlægeforsikring, tøjordning og meget andet.

På den sociale side har vi en aktiv personaleforening, der tit arrangerer fede arrangementer, hvor humøret er helt i top. Alt lige fra VIP-arrangement på Nibe Festival til lerdueskydning, vandski og lan parties. Og så er vi så heldige at have et positivt og inkluderende miljø i blandt kollegaer, og her er der plads til alle.

Har du lyst til at blive en del af Netic?

Hvis du tænker, der er et match mellem dine interesser og mulighederne hos os, så send os dit CV. Vi afholder samtaler løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Samtaler afholdes på vores kontor på Alfred Nobels Vej 25, 9220 Aalborg Ø.

Samtaler afholdes på vores kontor på Alfred Nobels Vej 25, 9220 Aalborg Ø.  

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Henrik Benner, Operations Team Lead, på tlf.: +45 3020 5858.

Bliv en del af Netic og vær med til at skabe rammerne for Danmarks digitalisering.

www.netic.dk