Web Frontend Developer - New product

Ansøg nu

Web Frontend udvikler til nyt produkt team

Trifork Aalborg søger erfaren web udvikler med erfaring og energi til at kunne tage central position i udvikling af nyt produkt

Du har 2-5 års erfaring og kan hos Trifork kan tage næste skridt. Du får et job med det rette mix af nye teknologier, ansvar og gode kollegaer.


Full-time · Aalborg · Denmark

Trifork Aalborg søger softwareudvikler med erfaring indenfor Web front end udvikling - React foretrækkes

Trifork Aalborg er etableret for godt 4 år siden. Vi er vokset fra 2 til 35 medarbejdere og har med lanceringen af et nyt produkt team behov for at få DIG på holdet. 

Vi leder efter en udvikler, der kan gå lige ind og bidrage med både web udvikling samt innovation og retning for det nye produkt vi udvikler - efter første uges introduktion :-) 

Du bliver en del af et agilt team, hvor det faglige niveau, energien og humøret er helt i top. Dine kommende kollegaer venter på du kommer med på denne spændende rejse.

En stor chance til dig - fagligt og personligt


Om dig

Du brænder for teknologi og er nysgerrig efter ny viden. Hvis du samtidig er pragmatisk og får udrettet noget, så er vi godt på vej. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være datalog, softwareingeniør eller lignende. Vi forventer, at du har lyst til at udvikle din viden og løbende flytter dit faglige niveau. Du skal være god til at drive dig selv og være opsøgende og initiativrig. 

Din baggrund

Du har lavet webudvikling med TypeScript, React eller Angular i et par år. Gerne applikationer som via et backend API løser komplekse opgaver. Du forstår, at det ikke kun er programmering, der skaber det gode produkt og du har været med i flere af disse andre faser. 

Vi forventer, at du kan sætte check ved de fleste af disse:

 • Mindst 2 års frontend erhvervserfaring indenfor React eller Angular. Har du også udviklet iOS og Android apps er det en fordel.

 • Kendskab til RestAPI'er og GraphQL. 

 • Erfaring med Agil udvikling og Continuous Delivery

 • Forståelse og interesse for UX

 • Været med til at teste, indkøre og supportere en front end løsning (web/app)

 • En stor IT Toolbox med plads til mere

 • Behersker dansk og engelsk på højt niveau

 • Evner og vilje til at være med til at udvikle Trifork Aalborg

Hvad vi tilbyder:

Vores daglige arbejde er karakteriseret af en åben, ærlig og professionel atmosfære. Vi sætter fokus på at skabe et fagligt udfordrende men også sjovt arbejdsmiljø. 

Når Corona igen tillader det vil du som en del af opstart i Trifork blive inviteret på vores "Family Training" med vores grundlægger og CEO sammen med andre nye kollegaer fra Trifork kontorer rundt om i verden. Family Training foregår som regel i vores eget Casa Maria på Mallorca.

Du kommer til at lære nye teknologier i forhold til dine interesser og kommer ikke til at "gro fast" i hverken et projekt eller én teknologi. Vi arbejder med Cloud (primært AWS & Azure), API gateways, Sikkerhed, Webstack, GraphQL, Mobile apps, Microservices, Docker, Kubernetes, Big Data, Kafka, Flink, Humio, Machine Learning og meget andet.

Derudover tilbyder vi:

 • Trifork Hackerdays - vi tager væk i sommerhus, for at dykke ned i helt nye og spændende teknologier (se videoen nedenfor)
 • Uformelt arbejdsmiljø og højt humør. Godt arbejdsmiljø og sundhedsforsikring.
 • GOTO Konference - den årlige "tech inspiration" (Når Corona....)
 • Årlig strategitur til enten Mallorca, Montgenevre, Harzen eller Zurich

 • Macbook Pro/high-end Dell, Internet og telefon efter eget valg
 • Scrum Certificering og meget andet

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og afgangsbevis - ikke kun et CV :-). Vi opfordrer dig til at adressere de forventninger vi har til dig i din ansøgning.